Hotel Selectum Family Resort Belek

  Turecko, Belek

4/5

Selectum Family Resort

    Turecko, Belek, Turecká riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Nově zrekonstruovaný 5* hotel (2020) dříve Letonia resort, určený především pro rodiny s dětmi. O stavu, pití či zábavu nebude nouze, najdete zde 11 barů, 12 restaurací, 5 bazénů, vodní věž a skluzavky pro děti i dospělé. Pýchou je dlouhá písečná pláž plná vzrostlých palem a privátních pavilónů.

Přehled

vhodný nejen pro rodiny s dětmi 5 velkých sladkovodních bazénů 11 barů a 12 restaurací včetně a la carte skluzavky pro děti i dospělé, vodní věž mnoho sportovního vyžití, nedaleko golfu

Stručná poloha

35 km od letiště v Antalii 45 km od centra města Antalia přímo u 500m dlouhé písečné pláže 3 km od nákupního centra Beleku 10 km od zábavního parku Rixos Legend

Poloha

Nový plně zrekonstruovaný 5* resort se rozprostírá na pozemku 75.000 m2. Skládá se z hlavní 6 patrové budovy, 20ti bungalovů a zahradního hotelovího objektu( 2-3 patra). Nachází se 35 km od letiště v Antalyi a 45 km od centra města Antalya. Nejbližší centrum s řadou nákupních možností je v letovisku Belek, které je vzdáleno cca 4 km. Zábavní a water park Legend je vzdálen asi 10 km. Nedaleko najdete i 36 jamek golfového hřiště Gloria. Resort leží přímo u vlastní 500m dlouhé písečné pláže oddělené od hotelu menší upravenou řekou. Vstup do moře je pozvolný a příjemný nejen pro děti. Pláž je osázená mnoha vzrostlými palmami a působí neskutečně a nezadá si s plážemi jako někde z Karibiku.

Pojmenování

Vodní svět

Popis

V zahradě nemůže chybět multifunkční vodní věž, 6 skluzavek pro děti, Aquapark pro dospělé s 5 skluzavkami a 5 sladkovodních bazénů - hlavní bazén (1600 m2), poloviční olympijský bazén (400 m2), relaxační bazén s vířivkou (170 m2), zahradní bazén (280 m2) a vnitřní vyhřívaný bazén (65 m2).

Vybavení hotelu

Resort vznikl přeměnou a přestavbou původního hotelu Letonia Resort- Nachází se mezi hotely Gloria Serenity a Cesar Temple. Nabízí ubytování v 455 pokojích s 954 lůžky. V hlavní budově (228 pokojů) se nachází recepce s loby a útulným barem, hlavní restaurace Eterna Mito a nákupní třída s řadou různých obchodů jako je kadeřnictví, fotoslužba, minimarket a půjčovna aut. Objekt Garden house má 50 pokojů a v bungalovech najdete 177 zrekonstruovaných pokojů. My nabízíme ubytování v Economy (17-25m2), Standardních pokojích (25 m2), Rodinných suitách (53 m2) a velkých rodinných suitách (64 m2) se 3 oddělenými pokoji až pro 5 osob. V zahradě nemůže chybět pro vaše ratolesti multifunkční vodní věž, 6 skluzavek pro děti, Aquapark pro dospělé s 5 skluzavkami a 5 sladkovodních bazénů - hlavní bazén (1600 m2), poloviční olympijský bazén (400 m2), relaxační bazén s vířivkou (170 m2), zahradní bazén (280 m2) a vnitřní vyhřívaný bazén (65 m2). K celodennímu občerstvení slouží kromě jiného 11 barů a 12 restaurací včetně dětské a několika kvalitních a la carte restaurací (Cooker´s Cellar, Ham Ham turkish, Deep Sea fish, Pepperoni italian - 1x týdně zdarma). Najdete zde i kavárnu, patisérii, cukrárnu, gozleme stánek, snack bar apod. Nechybí ani SPA centrum s 15ti masážními pokoji (750 m2), saunou, hammamem, párou, whirpoolem, fitnes a vnitřním bazénem. V zahradě jsou i venkovní šachy, sportovní víceúčelové hřiště na minikopanou, basket, volejbal a házenou, Mini Club (4-11 let), Youth club (12-17 let) a Mini diskotéka pro děti. Hotel pravidelně organizuje programy s živou hudbu, různé tématické večery a celodenní animační programy i různá představení. Na pozemku najdete i amfiteátr, kde se konají pravidelná večerní představení a show. Nechybí zde ani sportovní aktivity jako je tenis (2 hřiště s osvětlením), místo na zumba tanec či cvičení aerobicu, rybaření, plážový voleyball, badminton, šipky atd. Lehátka, ručníky a slunečníky na pláži i u bazénu jsou ZDARMA stejně jako internetové Wifi připojení v celém areálu hotelu. Za poplatek: speciální organizace narozenin, telefon, fax, motorizované vodní sporty, kadeřník, zdravotnický servis, hlídání dětí, prádelna a sušárna, osvětlení tenisového kurtu a v neúposlední řadě pronájem úžasných privátních gazeb/pavilónů na pláži ve stínu velikých palem s batler servisem (cca 80 EUR).

Vybavení pokoje

Pokoje jsou nově zrekonstruovány, mají sociální vybavení se sprchou (župan a pantofle), vysoušeč vlasů, toaletu, king size bed (160 cm), trezor zdarma, telefon, satelitní LCD TV, centrální klimatizaci, konvici na přípravu čaje a kávy, minibar, Wifi připojení ZDARMA a balkon s výhledem do zahrady. Podlaha je krytá dlažbou.

Standardní pokoj (NATURE room) s možností až 2 přistýlek

Standardní pokoj bungalow s možností až 2 přistýlek mají sociální vybavení se sprchou (župan a pantofle), vysoušeč vlasů, toaletu, křeslo nebo sofa a stolek, trezor zdarma, telefon, satelitní LCD TV, centrální klimatizaci, konvici na přípravu čaje a kávy, minibar, Wifi připojení ZDARMA a balkon s výhledem do zahrady.

Standardní pokoj v hlavní budově s možností 1 přistýlky

Pokoje s možností 1 přistýlky jsou nově zrekonstruovány, mají sociální vybavení se sprchou (župan a pantofle), vysoušeč vlasů, toaletu, křeslo nebo sofa, stolek, trezor zdarma, telefon, satelitní LCD TV, centrální klimatizaci, konvici na přípravu čaje a kávy, minibar, Wifi připojení ZDARMA a balkon s výhledem do zahrady. Podlaha je krytá dlažbou s lokálním kobercem u postele.

Stravování

Stravování je poskytováno formou kvalitního Ultra All inclusive servisu včetně mnoha mezinárodních alkoholů, vín a koktejlů. Dle všeobecného ohlasu klientů jde o výbornou, bohatou i kvalitní stravu. Ultra all inklusive služba zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou otevřeného bufetu, občerstvení v průběhu dne v mnoha barech a restauracích, místní i některé importované alkoholické a nealkoholické nápoje zdarma. Za poplatek jsou pouze prémiové nápoje, speciální vína a šampaňské. Nechybí ani Innovador 7/24 restaurace a bar nedaleko bazénového komplexu a řeky.

Názor CK

Jde o sesterský komplex hotelu Selectum Luxury, který sám o sobě nasadil laťku kvality velmi vysoko. Vyhlášená je především strava hotelu, který vznikl celkovou rekonstrukcí bývalého hotelu Letonia. Má vzrostlou zahradu s obrovskými palmami na pláži a množstvím květin. Zajímavě řešený pozemek leží ve strategické vzdálenosti od golfových hřišť. Nejdete zde pro sebe a své děti velkou nabídku občerstvení, zábavy a rozptýlení. Doporučujeme především rodinám s dětmi díky příjemné lokalitě u nádherné pláže ve stínu palem. Základní pokoje jsou sice menší ale útulně zařízené a po rekonstrukci. Vše působí moderně a svěže. Určitě to není špatná volba ekonomické dovolené nedaleko letiště bez dlouhých a úmorných transferů.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu, hotel s Ultra all inclusive, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Selectum Family Resort *****
Lokalita dle pořadatele: Belek, Belek
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Selectum Family Resort Belek *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 611 024
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 2 recenzí

Pocho květen 2012 Letoonia Golf Resort. Vše bylo v pořádku, až na to, že tam bylo všude plno Rusů. Další nepříjemná skutečnost, že z nás vyrazili na zpátečním letu speciá... celá recenze

Jirka květen 2012 Prohlídka hotelu Letoonia Golf Resort 5*. Hotel vzdálený 35 km od mezinárodního letiště Antalya a 3 km od města Belek, v blízkosti obchodního centra, luxusní golfové hřiště... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Selectum Family Resort
    Turecko, Belek, Turecká riviéra

Cena
37 251 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 611 024

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
37 251 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
24 790 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč