Hotel Arinna

  Turecko, Side, Titreyengöl

Arinna Hotel

    Turecko, Side, Titreyengöl
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

Hotel Arinna se nachází na předměstí Side - Titriyengöl. Samotné městečko je vzdáleno přibližně 7 km, pro dopravu máte možnost využít minibusů. Oblázkovopísečná pláž je cca 400 m.

Vybavení:

Architektonicky zajímavé prázdninové zařízení se skládá z jedné pětipodlažní a jedné třípodlažní budovy s celkem 195 pokoji. Nabízí recepci (trezory k pronajmutí), lobby, restauraci s venkovní terasou, bar u bazénu a bar na pláži. V udržované zahradě naleznete bazén, samostatný dětský bazén, pódium, dětské hřiště a opalovací terasu. Lehátka a slunečníky jsou Vám k dispozici zdarma, a to u bazénu i na pláži.

Pokoje:

Pokoje jsou vybaveny vanou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, satelitní TV, minibarem, kobercem, klimatizací (po hodinách). Částečně balkony.

Děti:

Dětský bazén, dětské hřiště.

Sport:

Tenis, basketbal, stolní tenis. Za poplatek: umělé osvětlení u tenisového kurtu, masáže, sauna a turecké lázně. Vodní sporty na pláži.

Zábava:

Animační a večerní programy. Diskotéka.

Stravování:

All inclusive.

Popis all inclusive:

Snídaně, obědy i večeře formou bufetových stolů. V průběhu odpoledne snacky, káva, čaj a pečivo. Místní alkoholické i nealkoholické nápoje od 10:00 hod. do 24:00 hod. Čerstvé ovocné džusy nejsou v ceně!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Arinna ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 152 599
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-arinna-hotel-side-turecko-z152599/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací