Bilyana Beach Hotel

  Bulharsko, Nesebar

5/5

Bilyana Beach

    Bulharsko, Nesebar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis a poloha

Moderný plážový hotel Bilyana je vynikajúcou voľbou pre dospelých - All Inclusive (Adults Only 16+), ktorí si chcú vychutnávať pokoj, relax, piesok a more. Historické centrum mesta Nessebar je vzdialené 1,5 km. Centrum letoviska Slnečné pobrežie sa nachádza vo vzdialenosti 5 km. Letisko Burgas je od hotela vzdialené 24 km.

Ubytovanie

Všetky izby sú klimatizované, majú balkón a sú vybavené káblovou TV. Nechýba tu ani chladnička. Súkromná kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom. Niektoré ubytovacie jednotky majú malebný výhľad na more a priestor na posedenie s pohovkou.

Stravovanie

All inclusive

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bilyana Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 615 508
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Nesebar

5/ 5 47 recenzí

Lucie Novaková říjen 2023 Hotel. Animace nestoji za nic žadne tanečky v bazenu žadne hry jak šipky šulbacb petangue hruza co se tiče animaci jinak hotel je supr al... celá recenze

Karel červenec 2023 Za hodně peněz hrůza. Docela dobrý hotel až na ty hrozný animační večery kdy každý den neuvěřitelný rámus že se nedalo ani spát jenom řev a nic jiného... celá recenze

Hana srpen 2019 Velká spokojenost. Bulharsko nás velmi mile překvapilo. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-bilyana-beach-nesebar-bulharsko-z2615508/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací