Andros Family Club Hotel

  Turecko, Side

Truva Family Club

    Turecko, Side
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází na okraji letoviska Side a cca 3 km od Manavgat, nedaleko hotelu naleznete nákupní a zábavní možnosti. Vzdálenost od letiště Antalya je 55 km.

Vybavení Hotelu

Rodinný hotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, hlavní restauraci, bary, Wi-Fi v celém areálu hotelu za poplatek, čistírnu. Tento hotel lze doporučit příznivcům aktivní dovolené, kteří rádi poznávají památky nebo mají rádi zábavu v městském centru.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, telefonem, klimatizací (za poplatek), ledničkou, fénem a balkónem nebo terasou. Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky nebo apartmány (family room) se 2 ložnicemi a obývací částí s kuchyňským koutem s možností až 4 přistýlek.

Pláž a plážový servis

Hotel leží 2 km od písečné pláže. Lze využít od hotelu bezplatnou dopravu.

Sport a Fitness

Venkovní bazén s odděleným dětským brouzdalištěm, dětské hřiště, stolní tenis, šipky, biliard, ping-pong, vodní sporty na pláži, nepravidelné animační programy.

Stravování

All inclusive.All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů, (10:00 – 22:00) nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, lehké občerstvení v dopoledních a odpoledních hodinách, stolní tenis, šipky, ping-pong, nepravidelné animační programy, lehátka a slunečníky u bazénu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Andros Family Club Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 526 504
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-truva-family-club-side-turecko-z526504/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací